serving next grade performances

Onze klanten en wij
vertrouwen op je.

Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar een:

 

Medewerker Magazijn & Werkvoorbereiding

Werklocatie:          Deventer
Uren per week:     Fulltime (37,5 uur)

Werken in een zelfstandige en afwisselende functie waarbij je niet alleen verantwoordelijk bent voor het in ontvangst nemen van de grondstoffen en de inrichting van ons magazijn, maar waarbij je ook zorgt voor het afwegen en klaarzetten van de grondstoffen voor productie. In deze functie ligt de verantwoordelijkheid voor de start van onze productie daarmee bij jou!

In ons team is ruimte gekomen voor de leuke en veelzijdige positie van Medewerker Magazijn & Werkvoorbereiding. Heb jij interesse in deze functie, lees dan verder!

Wat ga je doen?

Omdat jij verantwoordelijk bent voor de start van de productie vorm jij een belangrijke schakel in ons team! Je dag begint met een overleg met je collega’s van inkoop en planning, zodat jij weet wanneer je leveringen kunt verwachten en wanneer welke producten gemaakt worden. Jij ontvangt de leveringen van grondstoffen en doet een eerste kwaliteitscheck. Vervolgens zorg je ervoor dat de grondstoffen op een ordelijke manier in het magazijn worden opgeslagen. Je neemt grondstofmonsters en brengt deze naar het laboratorium voor kwaliteitscontrole. Op basis van de productieplanning zorg je er vervolgens voor dat de juiste grondstoffen in de juiste hoeveelheden worden afgewogen en klaargezet voor productie. Je registreert dit proces nauwkeurig. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van beschermingsmiddelen en voor het op peil houden van de voorraden voor de kantine en sanitaire voorzieningen.

Wie je bent?

Je hebt snel overzicht en kunt goed plannen en organiseren, ook al lopen de dagen soms anders dan gepland. Je aarzelt niet wanneer actie genomen moet worden. Jij snapt het belang van richtlijnen en procedures op het vlak van kwaliteit, werkt precies en registreert nauwkeurig. Je ontvangt chauffeurs en werkt veel samen met collega’s en je vindt dit ook leuk om te doen.

Onze organisatie?

Al sinds de oprichting van NKC BV in 1974 staat bij ons familiebedrijf betrokkenheid, kwaliteit, innovatie, expertise en klantgerichtheid voorop. Ons team van ruim 20 mensen werkt elke dag aan de ontwikkeling, productie en verkoop van specialistische producten voor de bouw en industrie. We bieden maatwerkoplossingen voor onze klanten en die realiseren we als team! Bij ons betekent dat niet alleen samen lunchen, maar door samenwerken ervoor zorgen dat de juiste producten tegen de juiste kwaliteit gemaakt worden en op de juiste manier bij onze klanten terecht komen.

Wat breng je mee?

Voor deze functie zoeken we iemand met:

  • Een MBO niveau 3-4 werk- en denkniveau;
  • Een heftruck certificaat of bereid deze te behalen;
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Wat bieden wij?

  • Een fulltime dienstverband;
  • Een contract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Arbeidsvoorwaarden afgestemd op je ervaringsniveau;
  • We vieren successen samen en organiseren een paar keer per jaar activiteiten voor het hele bedrijf;
  • ‘Coaching on the job’ én ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur je sollicitatie dan naar jobs@nkcbv.nl. En heb je eerst nog wat vragen, bel dat gerust met Yunus Borubatur, bedrijfsleider op 0570 – 62 82 45.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.