serving next grade performances

Onze klanten en wij
vertrouwen op je.

Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar een:

 

Teamleider Verpakking & Expeditie

Werklocatie:          Deventer
Uren per week:     Fulltime (37,5 uur)

Kom jij leidinggeven aan ons grootste team? En er samen met je team voor zorgen dat onze producten goed worden verpakt? Kom jij organiseren dat onze producten op tijd en op de juiste wijze bij onze klanten terecht komen? En zorg jij er graag voor dat de planning gehaald wordt én dat de strikte kwaliteitsnormen worden nageleefd?

In ons team is ruimte gekomen voor de leuke en veelzijdige positie van Teamleider Verpakking & Expeditie. Heb jij interesse in deze functie, lees dan verder!

Wat ga je doen?

Jij stuurt ons team in de tapperij en expeditie aan dat bestaat uit 5-6 collega’s. Nadat de producten geproduceerd zijn, zorgt jouw team ervoor dat ze op de juiste wijze in de verpakking terecht komen en verzonden worden. Jij werkt mee wanneer nodig. ’s Ochtends overleg je met je collega’s van planning, productie en werkvoorbereiding welke doelstellingen die dag gerealiseerd worden en vervolgens ga jij hiermee aan de slag met je team. Jij plant en organiseert de dag en coördineert en motiveert je team. Je zorgt voor naleving van de kwaliteitseisen en monitort op veiligheid, milieu, kosten en productiviteit.

Wie je bent?

Wat deze functie interessant maakt is dat er veel bedrijfsprocessen in samen komen. Met jouw organisatietalent en leiderschapskwaliteiten maak jij het verschil! Je hebt snel overzicht en kunt goed plannen en organiseren. Je hebt een goed contact met je teamleden en zorgt ervoor dat iedereen op de juiste manier en gemotiveerd zijn werk kan doen. Jij snapt de klantwensen en zorgt voor naleving van de juiste richtlijnen en procedures. Je werkt prettig samen met je collega’s.

Onze organisatie?

Al sinds de oprichting van NKC BV in 1974 staat bij ons familiebedrijf betrokkenheid, kwaliteit, innovatie, expertise en klantgerichtheid voorop. Ons team van ruim 20 mensen werkt elke dag aan de ontwikkeling, productie en verkoop van specialistische producten voor de bouw en industrie. We bieden maatwerkoplossingen voor onze klanten en die realiseren we als team! Bij ons betekent dat niet alleen samen lunchen, maar door samenwerken ervoor zorgen dat de juiste producten tegen de juiste kwaliteit gemaakt worden en op de juiste manier bij onze klanten terecht komen.

Wat breng je mee?

  • Een MBO+ werk- en denkniveau;
  • Werkervaring in een productie- of logistieke organisatie;
  • We staan open voor iemand die vanuit een productiefunctie wil doorgroeien naar een leidinggevende positie of voor iemand die al leidinggevende ervaring heeft.

Wat bieden wij?

  • Een fulltime dienstverband;
  • Een contract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Arbeidsvoorwaarden afgestemd op je ervaringsniveau;
  • We vieren successen samen en organiseren een paar keer per jaar activiteiten voor het hele bedrijf;
  • ‘Coaching on the job’ én ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur je sollicitatie dan naar jobs@nkcbv.nl. En heb je eerst nog wat vragen, bel dat gerust met Yunus Borubatur, bedrijfsleider op 0570 – 62 82 45.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.